Skip to main content

Ontmoet Marcel

Hallo vriendjes!

Op deze pagina kunnen jullie al mijn avonturen terugvinden die ik samen met Sven, Stijn en het hele team maken. Graag stel ik mezelf eerst even voor.

Ik ben Marcel, de enthousiaste Jack Russel van Sven en Lore. In mijn jongste jaren was ik niet altijd even gelukkig, ik moest vaak spelen in een kleine ruimte en kon niet genieten van aangenaam gezelschap. Tot op de dag dat Sven en Lore mij kwamen opzoeken om me te adopteren.

Al snel waren ze gecharmeerd door mijn schattige snoetje en mijn liefdevolle lekjes. Ik mocht mee naar hun eigen stulpje waar ik verwend werd met een grote tuin en veel tennisballen (mijn lievelings speelgoed). Al snel leerde ik Stijn, moeke en voke (ouders van Sven en Stijn) kennen, ook zij waren meteen mijn beste vriendjes.

In november 2020 merkte ik plots veel verdriet op bij iedereen, de papa van Sven en Stijn bleek ongeneeslijk ziek te zijn. In de maanden volgend daarop ging ik hem dikwijls gezelschap houden, speelden we samen buiten en keken we samen tv. Op 17 januari 2022 moest ik een laatste pootje geven en stil afscheid nemen van mijn beste vriend.

Hij zou zo trots zijn op zijn twee oogappels dat ze dit avontuur samen met mij durven aangaan. Een droom die Sven en Stijn al lang koesterde en die in de laatste maanden door de papa sterk werd aangemoedigd om te verwezenlijken.

Samen met de Flying Brothers, Lore, de mama, het ganse team en de papa steeds dicht bij ons, hoop ik jullie snel te mogen leren kennen. Samen gaan we onvergetelijke avonturen beleven.

Mijn eigen gadgets

Hoe cool is dit? Ik heb mijn eigen collectie aan hebbedingetjes!
Er zijn Marcel ballonpins, sleutelhangers, geurhangers, bubbels, … een blijvende herinnering aan onze ontmoeting!

Neem contact op met Sven of Stijn om je favoriete gadgets te bekomen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie je mij varen? Tag mij op sociale media met #FlyingMarcel #Marcelhotairballon

Mijn herinneringen, mijn avonturen

Marcel op KempenAIR ballonfestival 2024

Mijn eerste grote avontuur mag ik gaan beleven op het ballonfestival waar Sven en Stijn medeorganisator van zijn, toch niet te doen hé die twee!

Op 28, 29 en 30 juni word ik voor de eerste keer aan het grote publiek getoond. Elke dag zal ik varen vanop de terreinen van KempenAIR in Grobbendonk. Jullie komen toch ook? Ik kijk nu al uit om jullie MARCEL te horen roepen!