Skip to main content
  • Een vliegend visitekaartje.
    Gebruik een (eigen) luchtballon om je tonen.
  • Een vliegend visitekaartje.
    Gebruik een (eigen) luchtballon om je tonen.

Indruk maken op het hoogste niveau

Pak eens uit, letterlijk en figuurlijk met een origineel cadeau voor je personeel of trouwe relatie. Elke reden is eigenlijk goed om iemand te laten genieten van een onvergetelijke ballonvaart.

Graag denken we met je mee om de ervaring nog meer bijzonder te maken door het verzorgen van een ontbijt na de ochtendvaart op de plaats van landing. De opkomende zon als achtergrond maakt deze ervaring onvergetelijk. Ook bij de avondvaarten zijn er tal van extra mogelijkheden zoals hapjes met sprankelende bubbels bijvoorbeeld.

Verwennerij van begin tot einde met een totaal belevenis van hoogstaand niveau. Maak de ervaring nog indrukwekkender door je genodigden te laten meevaren in je eigen luchtballon!

“Onmisbare” luchtreclame

De vraag van veel ondernemers is “Hoe zet ik mijn bedrijf in de kijker, hoe bereik ik zoveel mogelijk klanten?” Misschien hangt dat antwoord zomaar ergens in de lucht!

Door het inzetten van luchtreclame kan je een enorm groot bereik genereren. Een luchtballon spreekt niet alleen de kleinste tot de verbeelding maar ook volwassenen. Neem zelf de proef maar eens op de som en merk op wat je doet wanneer een luchtballon dichtbij of zelfs in de verte opduikt. Je aandacht gaat meteen vanzelf naar dit bijzondere voorwerp high in the sky.

Samen bespreken we de mogelijkheden van de luchtreclame. Overvliegen over een plaatselijk festival, evenement en bijzondere gebeurtenis zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Daarnaast kunnen er ook statics uitgevoerd worden, de luchtballon kan op een evenement waar je bedrijf sponsor is geplaatst worden als extra eyecatcher.

Samen gaan we aan de slag om de luchtballon perfect bij je huisstijl te laten aansluiten, aanhangwagen en crewkleding inclusief worden volledig naar wens aangepast. Je merk, je bedrijf wordt in de meest professionele setting getoond en kenbaar gemaakt.

Wij zorgen ervoor dat jouw eigen eyecatcher te bewonderen valt in het luchtruim maar ook jij kan extra optimaal gebruik maken van de luchtballon. Zet de luchtballon in op je website, sociale media, reclameadvertenties, … organiseer leuke wedstrijden onder je klanten of personeelsleden en laat ze meevaren in je eigen luchtballon.

Laat de luchtballon aan grond ook schitteren, rechtstaand als enorm groot reclamepaneel, overdag of in het donker verlicht door zijn brander op evenementen, sportwedstrijden of belangrijke gebeurtenissen.

The sky is the limit